FacebookTwitterFeed


Nieuws van de SKBN

Bedenk inzamelactie en win Wecycle Dierendagbonus

 

Drie kinderboerderijen kunnen een Wecycle Dierendagbonus van 250 euro winnen door een leuke inzamelactie uit te voeren rond Dierendag en deze bekend te maken. Stuur bijvoorbeeld een persbericht naar de lokale media of roep via social media mensen op om mee te doen. Laat Wecycle weten welke actie is gevoerd met krantenknipsels of foto's via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De drie leukste inzendingen ontvangen de bonus. Insturen kan t/m vrijdag 5 oktober.

Maandag 8 oktober informeert Wecycle de drie winnaars per e-mail. Op dinsdag 9 oktober worden de winnaars bekend gemaakt via een lokaal persbericht.

Wecycle actiepakket
Als extra inzamelsteuntje in de rug ontvangen alle kinderboerderijen die partner zijn van Wecycle in week 37 een gratis Wecycle-actiepakket. In dit pakket zitten 100 Wecycle Recycle kwartetspellen. Deze kunt u als beloning uitreiken aan bezoekers die een klein elektrisch apparaat inleveren. In week 38 sturen wij hierover een persbericht naar media in de regio waar uw kinderboerderij is gevestigd.

LET OP: wilt u geen pakket ontvangen? Stuur dan vóór 1 september een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ontvang premie bij aanbrengen nieuwe boerderij
Op dit moment werken 175 kinderboerderijen met ons samen. Daar kunnen er nog meer bij! Tot 1 december van dit jaar belonen we daarom kinderboerderijen met 100 euro die een collega-boerderij aanbrengen. De nieuwe boerderij kan bij de aanmelding aangeven wie hem of haar op het goede idee heeft gebracht om ook bij te dragen aan bewustwording en gedragsverandering rond het inleveren van kleine elektrische apparaten. Zegt het voort!

Meer info: Wecycle.nl/kinderboerderijen

 

Volg ons!

vSKBNederland RT @BarneveldseKrnt: Barneveld krijgt een kinderboerderij BARNEVELD De kogel is door de kerk. Op het Geldersch Erf naast kasteel De Schaffe…
vSKBNederland Tijdens het EFCF congres organiseren we een extra ledendag met het thema water. Ook op kinderboerderijen een intere… https://t.co/ZTj150ULUP
vSKBNederland RT @KiboActief: Spaardoelen Kinderboerderijen Actief Toer 2019 realiseerbaar https://t.co/zYVGtB8ad6 @Fonds1818 https://t.co/Ad07i71Uol
© 2019 - Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland
Brancheorganisatie voor kinderboerderijen